Elbillader Drammen

Vi har lang erfaring med installasjon av elbillader. Er du ute etter en elbillader i Drammen, står vi i Elektriker Øst klare til å hjelpe deg.

Kontakt oss.

Drammen er et godt sted å være elbilist. Lading av elbil gjøres enkelt fra en av de 125 offentlige ladestasjonene i Drammen og omegn, og elbiler har lov til å kjøre i kollektivfeltet på E18 (med visse betingelser).

Her finner du kart over offentlige ladestasjoner

Derfor trenger du en ladestasjon

Har valget falt på en elbil i stedet for en diesel- eller bensindrevet bil? I så fall bør du også sette opp en elbillader. En ladestasjon på veggen eller i garasjen hjemme har mange fordeler. Det anbefales ikke at man bruker vanlige husholdningskontakter til lading av elbil - dette skal i så fall kun brukes som en nødløsning. 

I 2016 ble det innført egne sikkerhetsforskrifter for strømnett som skal brukes til jevnlig lading av elbil. Elektriske anlegg i private boliger tåler ikke den store belastningen som elbillading fører med seg over tid. For å brukes til jevnlig lading må stikkontakten ha en dedikert kurs, en sikring på maks 10A og en jordfeilvern type B. 

Lading av elbil - raskere, sikrere, smartere

Med en ladestasjon lader du både raskere, sikrere og smartere. En ladestasjon skal alltid installeres av en elektriker, og dette kan Elektriker Øst hjelpe deg med. Vi har lang erfaring med installering av ladestasjoner, og opplæring i bruk og sikkerhet. 

Vi har også god erfaring med tilpassede løsninger for borettslag og næringsbygg. Våre elektrikere leverer og monterer opplegg for alle ladestasjoner, kjapt og effektivt. Dermed får du nytte av din nye elbillader så raskt som mulig.

Les også: Ladestasjon Drammen

Elbillader Drammen

De fleste som kjøper elbil for første gang, har mange spørsmål om hvordan bilen skal lades. Mange har såkalt “rekkeviddeangst” og er engstelige for at de skal gå tomme for strøm mens de er ute og kjører. I dag er ladenettet så godt bygget ut at de fleste slipper å bekymre seg for dette - spesielt i Norge. 

Det er allikevel en stor fordel at du har en dedikert ladestasjon hjemme hos deg selv, slik at du kan lade effektivt og trygt. 

Elektriker Øst hjelper deg med å sette opp elbillader i Drammen og omegn. Vårt mål er å være en ledende elektrobedrift og et førstevalg for våre kunder. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen installasjon, montering og vedlikehold av elektriske anlegg, og er behjelpelige med opplæring. 

Velkommen til oss for et hyggelig samarbeid! 

Kontakt oss.