Lyd & design

Gira docking/radio

Integrert radio på køkkenet eller over sengen, eller avspilling av musikk direkte fra iPod og iPhone. Disse
er utstyrt med en integrert stereoforsterker som gir god lyd, og kan tilkobles eksterne lydanlegg. Ønsker man å spille av lyd fra andre lydkilder, er den også utstyrt med AUX inngang. Enhetene betjenes direkte eller via fjernkontrollen som er med i leveransen.
De passer inn i standard veggbokser og passer i alle Giras designrammer.

USB-lader

Med GIRA USB-lader montert rett i veggen, har du et ladepunkt som alltid er der. Denne kan erstatte vanlig stikkontakt, og monteres på minutter.

Bluetooth mottaker

Bluetoothmottaker fra Micro Matic monteres i veggboks og kan kombineres med alle designrammer fra Gira. Enheten kan motta signaler fra alle bluetooth sendere, og den innebygde forsterkeren gjør at du kan tilkoble eksterne høyttalere direkte til enheten. Den kan dermed fungere som et stereoanlegg i rommet, hvor man kan spille fra f.eks. iPhone, iPod eller annen enhet med innebygget bluetooth sender. I tillegg har enheten en line out utgang, som gjør at den kan tilkobles annet stereoanlegg, f.eks. multiroomanlegg. Rekkevidden for mottak av bluetoothsignaler er 10 meter.

 

 
bryter.jpg

Designrammer
Lekker å se og ta på! GIRA designrammer fra Micro Matic får du i ett bredt utvalg, med valgmuligheter innen form, farge og materiale. Du merker umiddelbart kvaliteten i berøringsflaten og det eksklusiveinntrykket rammene gir.
Her kan du prøve  GIRA designkonfigurator som gjør at du enkelt kan finne den perfekte bryter til ditt hjem.