Nytt bad på 3 uker

Nytt bad på 3 uker

Vi tilbyr en totalpakke bestående av de håndverkerne du trenger. Alle med lang kompetanse innen renovering av bad. Praktiske løsninger og gode råd følger selvsagt med.

Det er gjerne frokosten som blir ansett som avgjørende for hvor bra start du får på morgenen. Men baderommet er det første stedet du rusler inn etter du har våknet, og dette er stedet som virkelig avgjør om du får en ny og frisk dag, eller en kald og irritert oppvåkning.

Morkne lister, løse fliser og vanskelige kroker som det har samlet seg noe unaturlig i; dusj som lekker vann utover det iskalde gulvet selv om døra er igjen; et toalett som høres ut som det er besatt. Alt dette kan repareres hver for seg, når du har noen dager til overs og har overskudd til det. Mange underliggende problemer, derimot, er det bedre å få bukt med på en gang. Derfor kan det være utrolig befriende å få noen som tenker på helheten når de reparerer badet ditt.

Fordelen med å få komplett levering

Vår totalpakke inkluderer alle håndverkerne på en gang – profesjonelle som vet hvordan de samarbeider med hverandre og kan lage en plan for å få arbeidet gjort raskest mulig. Helhetlig tenking gjør at problemer med avløp, for eksempel, ikke blir forbigått av ivrige flisleggere. Og at flere håndverkere ikke møter opp på samme dag, så klart.

Fra din side er det enklere å forholde seg til én leverandør enn flere. Drar du på ferie mens badet blir renovert, kan du føle deg trygg på at noen har ansvar for alle som er innom huset ditt. Har du dager du ikke kan ha håndverkere i huset, er det bare å ta kontakt med samme kontaktperson igjen.

Til slutt kan du føle deg trygg på at vann og avløp er satt opp med tanke på estetiske retningslinjer du har vært med på å utarbeide, at skapdører ikke skraper borti fliser eller at festet til toalettet har kjipe rander der det samler seg grums. Rørleggere passer på konstruksjonsarbeidere, som passer på elektrikere, og alle passer på at du får det som du vil.

Start med befaring

En god befaring bør ta hensyn til hva som må gjøres og hva du gjerne vil forandre. Ved å gå gjennom alt dette på forhånd er det lettere å komme fram til begrensningene tidlig, så begge parter føler at prosjektet blir oversiktlig og gjennomførbart. Har du mange idéer på forhånd vil dette bli drøftet og innlemmet i den ferdige planen, og du får muligheten til å få forklart alle delene av planen. Det du kan gjøre er å komme fram til en budsjettgrense på forhånd, slik at ingen misforståelser oppstår.

Hva vil du gjøre?

Idéene sitter du sikkert inne med allerede, enten estetiske eller praktiske. Toalett med innfelt sisterne er et vanlig ønske for mange som har mindre baderom, eller bare vil ha det litt mer ryddig visuelt – det samme gjelder for mer innfelte løsninger for vasken. Moderne dusj med damp og boblebad er kanskje på ønskelista, men de praktiske idéene kan ofte være alt du trenger for å få et perfekt bad. Fliser og lister som er lette å rengjøre og satt opp på en profesjonell måte som gjør at de varer lengre, kan både gjøre husarbeidet lettere og øke verdien på hjemmet ditt. Det er mange ting man burde se etter når man tenker på å kjøpe et hus, men det de fleste husker å se nøye på er om badet er satt opp på en måte som virker lett å vedlikeholde.

Nytt bad på 3 uker

Ved å kjøpe en totalpakke for renovasjon får du pris og tidsramme på forhånd. 3 uker er alt som trengs for å få et bad uten nødløsninger og halvferdige hjemme-prosjekter, med det elektriske, vann og avløp, og selvfølgelig alle de ytre detaljene du har vært med på å velge ut, ferdig satt opp og klart til bruk. Ditt eget fremtidige morgen-jeg vil takke deg.


 Vår samarbeidspartner er BMT Bygg