Elektrikertjenester for næring

Sammen med våre partnere kan vi tilby konkurransedyktige priser, og vi vil alltid være en meget komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet.

Våre kunder er både privatpersoner, bedrifter, kommuner, staten og entreprenører. Etter flere års drift er vi stolte over å stadig se at nye kunder finner frem til oss. Vi håper at du som leser vil finne vår nyhetsinformasjon og linker til flere av våre tjenester nyttig. Du er selvsagt alltid velkommen til å gi oss både ris og ros. Tilbakemeldingsskjema finner du under kontakt oss.

Internkontroll

Internkontroll

Internkontroll av det elektriske systemet bidrar til mindre driftstans, mindre feil, redusert energiforbruk og lavere kostnader forbundet med vedlikehold.

Les mer »
Næringsinstallasjoner

Næringsinstallasjoner

Vi har langt erfaring med større installasjoner av alt innen elektrisk anlegg, og kan hjelpe deg fra A - Å og sikre at du får en effektiv leveranse i høy kvalitet.

Les mer »
Grønn energi - ENØK

Grønn energi - ENØK

Grønn energi og energisparing gir oss mer effektive arbeidsmetoder, og ikke minst – i bedriftssammenheng kan det spare inn på kostnader i så godt som alle ledd.

Les mer »
Industrielektro

Industrielektro

Bruk teknologien til å hjelpe foretaket ditt i en hverdag som forandrer seg raskt. I dag er mange av de nye teknologiske innovasjonene rettet mot energisparing og –gjenvinning, og det er mye å vinne på å ta i bruk ny teknologi.

Les mer »
Rammeavtaler

Rammeavtaler

Har du et prosjekt på gang eller trenger regelmessige tjenester fra elektriker, kan en rammeavtale gi deg enklere regnskap, forutsigbarhet og sinnsro samt muligheten til avrop uten å måtte tegne nye kontrakter.

Les mer »
Termografering

Termografering

En stor bekymring for elektriske systemer er at de går varme. Det er mange feil som kan føre til varmeutvikling i ledninger og utstyr, og alle disse er viktige å oppdage i regelmessig kontroll.

Les mer »
Elektriker landbruk

Elektriker landbruk

Felles for alt landbruk er et stort behov for driftsikkerhet og mange ledd som kan forhindre dette dersom feil oppstår. Vi har kompetanse på elektro for landbruk.

Les mer »